Web Analytics Made Easy - Statcounter

آن دولتی که ید طولایی در گره زن مسائل داخلی به مذاکرات هسته ای داشت، همین دولتی است که جناب ربیعی سال ها در ان به عنوان وزیر، دستیار و سخنگو حاضر بودند.


به گزارش شریان نیوز،«علی ریبعی» سخنگوی سابق دولت و وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت روحانی که به دلیل عملکرد بسیار ضعیف توسط مجلس دهم استیضاح شد، در یادداشتی در روزنامه شرق نوشت: «تحریم نه‌تنها از ایران آینده‌ستانی کرده بلکه حال جامعه امروز را نیز تلخ و امنیت روانی را مختل کرده و به زندگی اجتماعی و معیشت مردم لطمه زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فقر از یک استثنا درحال تبدیل‌شدن به یک قاعده است. اگر پس از روی‌کارآمدن دولت جدید امکان بازگشت آمریکا به برجام ‌فراهم شده بود، شاید تا همین امروز میلیاردها دلار به اقتصاد کشور کمک شده بود».

ربیعی در ادامه نوشت: «هیچ کشوری در دوران معاصر با موانع جهانی و بدون حضور در اقتصاد جهانی امکان رشد و توسعه نداشته است. نگاهی کوتاه نه‌تنها به تاریخچه توسعه در غرب بلکه به راهی که موفق‌ترین نمونه‌ها (کشورهای موسوم به تازه‌صنعتی‌شده) به‌ویژه ملل شرقی از سنگاپور تا مالزی و از هند تا چین برای دست‌یافتن به توسعه پایدار پیموده‌اند، آشکار می‌کند که باوجود تفاوت آنها در پیشینه فرهنگی و الگوهای سیاسی متنوع، آنجا که به رشد اقتصادی و توسعه پایدار می‌رسد، هیچ‌یک چرخ را از نو اختراع نکرده‌اند و در همان مسیری قدم گذاشته‌اند که دیگر مثال‌های موفق ولو از میان دشمنانشان پیش از آن رفته‌اند و به مقدمات ضروری در انباشت ثروت و قدرت ملی رسیده‌اند».

به گزارش مشرق، مقامات ارشد دولت قبل بجای عذرخواهی از مردم و اذعان به رویکرد خسارت بار خود، همچنان اصرار دارند که آدرس غلط داده و صورت مسئله را پاک کنند.

«علی ربیعی» - دی ماه ۹۹- در اظهارنظری تأمل برانگیز گفته بود: «نپیوستن ایران به FATF علت ناتوانی در خرید واکسن است». اما در دولت آقای رئیسی در شرایطی که ایران هنوز به FATF نپیوسته بود، به دلیل دیپلماسی فعال و عزتمندانه و مدیریت جهادی، واکسیناسیون به صورت روزافزون شتاب گرفت و همین مسئله موجب شد تا از آمار فوتی های ۷۰۰ نفر در روز رسیدیم به آمار کمتر از ۷۰ نفر در روز.

ربیعی در یادداشت مذکور در لفافه علت پیشرفت برخی کشورهای شرقی را در همراه شدن با آمریکا و غرب را معرفی کرده است. این در حالی است که برای نمونه یکی از عوامل پیشرفت تولید ملی در اقتصاد ژاپن، فرهنگ بالای تولید و حمایت از تولید داخلی در مردم این کشور است.

علاوه بر این، صِرف نزدیک شدن یا دور شدن از یک کشور، هیچ کشوری را نه پیشرفته کرده نه عقب مانده. کشورهای زیادی را می‌توان نام برد که از نزدیک شدن به آمریکا هم فراتر رفته و تبدیل به نوکر آن شده‌اند اما، رهبرانشان به دست همین آمریکا کشته شده، و هیچ نشانه‌ای از یک کشور صنعتی و پیشرفته هم ندارد.

ربیعی در یادداشت مذکور همچنان بر رویکرد خسارت بار «گره زدن معیشت مردم و اقتصاد کشور به زلف برجام» تاکید کرده و نوشته است: «با همه تجربیات خود به‌خوبی درک کرده‌ام که پیوندزدن سیاست خارجی با بازی‌های سیاسی داخلی بزرگ‌ترین خطا و جفا به انقلاب اسلامی و مردم رنج‌کشیده ایران است». این در حالی است که در دولت قبل و علیرغم امضای برجام، تحریم ها ۲ برابر شده و همزمان در صنعت هسته ای نیز محدودیت گسترده ای ایجاد شد.

البته باید یادآوری کرد آن دولتی که ید طولایی در گره زن مسائل داخلی به مذاکرات هسته ای داشت، همین دولتی است که جناب ربیعی سال ها در ان به عنوان وزیر، دستیار و سخنگو حاضر بودند.

سخنگوی دولت روحانی در این یادداشت با سیاه نمایی وضع موجود، اینگونه القاء کرده است که در آینده نزدیک با بن بست در کشور روبرو می شویم. این در حالی است که ثمره مدیریت جهادی دولت سیزدهم و دیپلماسی فعال و عزتمندانه دولت تاکنون و دورنمای این رویکرد، خلاف این ادعا را ثابت می کند.

دسته بندیسیاسی

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۳۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم

جواد اوجی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، اظهار داشت: وزارت نفت دولت مردمی نشان داده که معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم واز ظرفیت توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم.

به گزارش فارس، وی افزود: امروز بیش از ۳۰۰پروژه و طرح نیمه تمام‌ و شروع عملیات‌های اجرایی را در دست داریم که بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار است و آثار این پروژه‌ها را شاهد هستیم. پروژه‌های بزرگی را سال گذشته منعقد کردیم. در این نمایشگاه بین المللی تمامی شرکت‌های توانمند داخلی حضور یافته اند. ️

اوجی تاکید کرد: سال گذشته رشد ۲۰ درصدی را در رشد اقتصادی گروه نفت و‌ گاز شاهد بودیم که بی نظیر بود. در برنامه هفتم برنامه داریم تولید نفت را به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه نفت و‌ گاز را به بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون متر مکعب برسانیم.

وی ادامه داد: ۱۵۰ شرکت دانش بنیان در شروع دولت به بیش از ۶۷۶ شرکت دانش بنیان رسیده است و نزدیک به هزار قرار داد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها بسته‌ایم. ️

وزیر نفت گفت: در مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۳ وزارت نفت مکلف شده که در سال جاری عملیات سوخت گیری در جایگاه سوخت به وسیله کارت سوخت شخصی خودرو انجام‌گیرد و به همین خاطر در حال عملیاتی کردن این برنامه هستیم و از مردم می‌خواهیم که در جایگاه‌ها از کارت سوخت شخصی استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • دهقان: ایران جنایات رژیم صهیونیستی را از طریق سازمان‌های مردم نهاد داخلی و خارجی پیگیری می‌کند
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • فرماندهی واحد، نیاز تحقق توسعه دریامحور است
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • امشب؛ دهمین گفتگوی زنده تلویزیونی رئیسی با مردم
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»