Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای عبور از دو بحران تشکیل کابینه و پرونده فساد، ایران هراسی را انتخاب کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری «اسپوتنیک»، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل در جمع قانونگذاران اسرائیل در کنست، «ایران» را چالش امنیتی بزرگ خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در سخنان خود در حالی ایران را به حمله به تاسیسات نفتی عربستان متهم کرد که تهران بارها هرگونه دست داشتن در این ماجرا را رد کرده است.
نتانیاهو در حالی سرگرم مبارزه با رقبای سیاسی خود برای تشکیل کابینه و در اختیار گرفتن قدرت است که دادستان کل رژیم صهیونیستی هفته گذشته جلسه دادگاه مقدماتی وی را به اتهام رشوه، فساد مالی و سوء استفاده از قدرت را به مدت چهار روز به تعویق انداخت.
به نوشته اسپوتنیک، نتانیاهو در سخنان خود در کنست اظهار داشت، برای نبرد با تهدیدهای فزاینده ایران میلیاردها «شکل» (واحد پول رژیم اسرائیل) بودجه دفاعی نیاز است.
نتانیاهو در خصوص ایران گفت، ما با چالش امنیتی بزرگی مواجه هستیم که هفته به هفته شدت می‌یابد. این مسئله در دو ماه گذشته به ویژه چند هفته اخیر شدت یافته است.
این در حالی است که یک مقام نظامی ارشد رژیم صهیونیستی نیز هفته گذشته با اذعان به قدرت و توانمندی نظامی ایران، گفت تل‌آویو به مرحله خطرناکی در تقابل با ایران وارد شده است.
سرتیپ «درور شالوم» رئیس بخش تحقیقات در رکن اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه احتمال تقابل نظامی اسرائیل با ایران افزایش یافته است، گفت ایران «دشمنی بسیار پیچیده» است.

هشدار نتانیاهو درباره پیامد عدم تشکیل کابینه ائتلافی
بنیامین نتانیاهو در بحبوحه شدت گرفتن بحث‌ها درباره ناکامی او برای تشکیل کابینه در فلسطین اشغالی و صدور حکم پرونده فسادش، شامگاه پنجشنبه درباره عواقب تشکیل نشدن «کابینه فراگیر» در رژیم صهیونیستی هشدار داد.
طبق گزارش «تایمز اسرائیل»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در یک سخنرانی در جمع اعضای کنست خواستار تشکیل کابینه فراگیر در این رژیم و جلوگیری از برگزاری سومین انتخابات در کمتر از یک سال اخیر در فلسطین اشغالی شده است.
نتانیاهو درباره کلاف سر در گم تشکیل کابینه و ناکامی او در مذاکرات با «بنی گانتز» رهبر ائتلاف انتخاباتی «آبی و سفید»، گفت: «ما تنها کسانی نیستیم که از این مشکل آسیب می‌بینیم، اما نمی‌توانیم به خودمان اجازه دهیم که از این مشکل رنج ببینیم. هیچ کسی به اندازه ما به چالش کشیده نشده است... دموکراسی‌هایی که این موضوع را نفهمند که در این برهه خطرناک به وحدت نیاز داریم، بهای سنگینی خواهند داد».
به گفته نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، این رژیم برای مقابله با چالش‌های اصلی امنیتی خود به ویژه چالش‌های برآمده از ایران، به تشکیل کابینه فراگیر در فلسطین اشغالی نیاز دارد.
نتانیاهو افزود: «کار درستی که باید انجام شود این است که (تشکیل کابینه فراگیر) نهایی شود اما اگر ما اکنون این کار را انجام ندهیم، ما هنوز وقت داریم».

طرح ضد ایرانی «کاتص» به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس
رژیم صهیونیستی‌ برای عادی‌سازی روابط خود با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس طرحی را به آن‌ها ارائه کرده است.
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اخیراً با نمایندگان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس دیدار و طرح این رژیم برای عادی‌سازی روابط با این کشورها را مطرح کرده است.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی دیروز شنبه (13 مهر) گزارش دادند که «اسرائیل کاتص»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اخیرا در نیویوک از طرح خود برای عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی خبر داده است.
بر اساس این گزارش، کاتص به هنگام حضور در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل با نمایندگان این کشورها در حاشیه مجمع دیدار و پیشنهاد خود را به آن‌ها مطرح کرده است.

نتانیاهو در صدد ایران هراسی برای به هم زدن قاعده بازی است
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پی شکست انتخاباتی در صدد ایران هراسی برای به هم زدن قاعده بازی است.
  به گزارش تلویزیون المنار، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر در پی ناکامی در تشکیل کابینه تلاش می‌کند صهیونیست‌ها را از حمله امنیتی گسترده بترساند تا اوضاع را به هم بریزد.
گزارشگر المنار گفت: با وجود هشدار‌های نتانیاهو درباره خطرات امنیتی قریب الوقوع که آمادگی سریع اسرائیل را برای مقابله با آن‌ها می‌طلبد که محافل صهیونیستی آن را تلاش نتانیاهو برای مطرح کردن خودش از گذرگاه مسائل امنیتی دانستند، روزنامه هاآرتص توجه خود را به توانمندی‌های ایران معطوف کرد و افزود تل آویو باید به مقابله با توانمندی‌های رو به رشد ایران توجه کند که مثل مورد یمن و حمله آن‌ها به تاسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو نشان داد می‌تواند از ده‌ها پهپاد با فناوری پیشرفته استفاده کند و ردی هم به جا نگذارد و این در حالیست که سامانه‌های راداری آمریکا نتوانستند این حمله گسترده را شناسایی کنند.
هاآرتص از مسئولان رژیم صهیونیستی خواست این واقعیت را بپذیرند که این رژیم در برابر چنین حملاتی آسیب پذیر است و باید خود را متناسب با این اوضاع آماده و تاسیسات حساس و راهبردی را به زیر زمین منتقل کنند و امنیت نیروگاه‌ها را افزایش دهند و فعالیت نیروگاه دیمونا را که با خطر حملات روبروست متوقف کنند.
دانا فایس کارشناس سیاسی گفت: این اولین بار نیست که نتانیاهو از مسائل امنیتی برای اهداف سیاسی بهره برداری می‌کند. باید به اقدامات ایران در منطقه خلیج فارس و حمله به عربستان سعودی و نیز سرنگون کردن پهپاد آمریکایی توجه کنیم که در میان سکوت جامعه بین المللی و تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای دیدار با حسن روحانی رئیس جمهور ایران صورت گرفت. برداشت‌ها در اسرائیل این است که ایران همین جرأت و جسارت را نیز برای حمله به اسرائیل با پهپاد دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نتانیاهو ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۱۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز، با تشدید بحران دریای سرخ و هزینه‌های سنگین آن برای غربی‌ها که به دلیل واکنش ارتش یمن در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به وجود آمده، آمریکایی‌ها در هفته‌های اخیر طرح‌هایی را برای تشکیل ائتلاف بین المللی علیه انصارالله یمن به منظور بازگرداندن آرامش به دریای سرخ مطرح کرده‌اند. در همین راستا، حتی برخی مقامات آمریکایی از احتمال حمله مستقیم به زیرساخت‌های یمن صحبت کرده اما هیچ یک از این تهدیدات تردیدی در رزمندگان یمنی برای ادامه دادن به وعده‌های خود ایجاد نکرده است. در همین راستا، گفتگویی با حسن هانی‌زاده –کارشناس مسائل منطقه- انجام شد.

بیشتر بخوانید: غزه مظهر عدم رعایت عدالت بین المللی و تکرار اشتباهات تاریخی

وی در پاسخ به سوالی در مورد گمانه‌زنی‌هایی که در خصوص آتش یس جنگ غزه مطرح شده گفت: پس از 10 دور مذاکره نفس‌گیر بین بازیگران بحران غزه در طول نزدیک به 8 ماه گذشته، در آخرین نشست که در قاهره برگزار شد، دو کشور مصر و قطر به عنوان دو بازیگر مهم منطقه‌ای طرح مشترکی را برای آتش بس در غزه ارائه دادند که بر اساس آن آتش‌بس برقرار و در یک بازه زمانی 4 ماهه تبادل اسرا انجام شود و همچنین مردم غزه به شهر خود بازگردند و کمک‌های بشردوستانه برای بازسازی غزه ازسرگرفته شود.

هانی زاده با بیان اینکه نمایندگان آمریکا هم در نشست قاهره حضور داشتند، اظهار کرد: آنها اعلام کردند که تضمین‌های لازم را برای اجرای این توافق خواهند داد اما با این وجود کهحماس این توافق را پذیرفت، نمایندگان رژیم صهیونیستی به دستور شخص بنیامین نتانیاهو اعلام کردند که این توافق را نمی‌پذیرند. وی افزود: اکنون رژیم صهیونیستی در حال حمله هوایی به رفح است و تلاش می‌کند تا مردم این منطقه را به کوچ اجباری به سمت مصر مجبور کند.

از نظر این کارشناس منطقه، این مسئله به عنوان یک خط قرمز برای دولت مصر تلقی می‌شود؛ زیرا مهاجرت نزدیک به 2 میلیون نفر از اهالی غزه و رفح به مصر پیامدهای امنیتی، نظامی، سیاسی و اقتصادی بالایی برای قاهره خواهد داشت و به همین دلیل دولت مصر اعلام کرده که تحت هیچ شرایطی آماده پذیرش مهاجرین نیست. به اعتقاد وی، اگر نتانیاهو دست به ماجراجویی جدیدی بزند و به رفح حمله کند که احتمال آن بالاست، آمریکا و اتحادیه اروپا از نتانیاهو و کابینه او عبور خواهند کرد؛ زیرا اکنون شرایطی فراهم شده که حکم تعقیب جنایی بنیامین نتانیاهو و اعضای کابینه او به دلیل ارتکاب جنایت جنگی در دادگاه بین المللی لاهه در حال عملیاتی شدن است.

هانی زاده با اشاره به هشدار آمریکا به نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر عدم حمله به رفح، تصریح کرد: حمله به رفح تنبیهاتی برای نخست وزیر این رژیم به همراه خواهد داشت و به نظر می‌رسد در روزهای آینده بحران غزه پیچیده‌تر خواهد شد. وی افزود: اگر اسرائیل به طور جدی به رفح حمله کند، مصر، آمریکا و اتحادیه اروپا واکنش‌های تندی نشان خواهند داد.

کارشناس مسائل منطقه در پاسخ به سوالی در ارتباط با واکنش‌های احتمالی مصر به حمله به رفح گفت: در درجه اول مصر از طریق نهادهای بین المللی مسئله را دنبال خواهد کرد اما اگر رژیم صهیونیستی بخواهد دو میلیون آوره فلسطینی را به سمت صحرای سینا کوچ اجباری بدهد، قطعا ارتش مصر ورود پیدا خواهد کرد و دامنه جنگ از اراضی اشغالی به کل منطقه سرایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مصر امادگی درگیری مستقیم به ویژه در حوزه هوایی را با اسرائیل ندارد، پیش‌بینی کرد که احتمالا قاهره سطح مناسبات خود را با تل‌آویو کاهش خواهد داد. وی در خصوص پیامدهای ورود مصر به درگیری با اسرائیل اظهار کرد: مصر دارای جایگاه مهمی در جهان عرب و جهان اسلام است و با حدود 100 میلیون جمعیت بزرگترین کشور عربی جهان محسوب می‌شود و همچنین ارتش قدرتمندی دارد و می‌تواند در تغییر معادلات منطقه‌ای و جهانی موثر باشد.

هانی زاده خاطر نشان کرد: دبیرخانه اتحادیه عرب در مصر قرار دارد و این کشور به عنوان رهبر معنوی جهان عرب تلقی می‌شود و بنابراین در صورت ورود مصر به جنگ، قطعا بازنده آن به لحاظ سیاسی و امنیتی اسرائیل خواهد بود. وی در خصوص تلاش‌ها برای عادی‌سازی بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی نیز گفت: عربستان سیاست خاصی در این مسئله دنبال می‌کند و حکام این کشور به دنبال ارتقاء جایگاه خود در سطح منطقه و جهان هستند.

به اعتقاد این کارشناس منطقه، عربستان هم تمایل دارد که روابطش با اسرائیل را عادی کند و هم به دلیل شرایط داخلی غزه و کشتار حدود 35 هزار نفر تحت فشار افکار عمومی قرار دارد و عادی سازی روابط هزینه‌های حیثیتی، سیاسی و اعتباری بالایی برای ریاض خواهد داشت و رابطه با اسرائیل می‌تواند موجب انزوای این کشور شود. وی افزود: اکنون حکام این کشور به دنبال وقت‌کشی در این زمینه هستند تا شرایط غزه و رفح مشخص شود و جنگ به پایان برسد؛ اما پس از پایان جنگ غزه، قطعا عربستان با اسرائیل رابطه برقرار خواهد کرد.

انتهای پیام/

مجید فرخی کد خبر: 1229932 برچسب‌ها رفح غزه بنیامین نتانیاهو اسرائیل

دیگر خبرها

  • اعتراض «لاپید» به گرانی فزاینده در سرزمین‌های اشغالی
  • المرت: به محمود عباس پیشنهاد تشکیل دولت فلسطینی را دادم/ حمله به رفح منجر به آزادی اسرا نمی‌شود
  • احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟
  • آمریکا: تسلط اسرائیل بر گذرگاه رفح، عبور از خط قرمز نیست
  • مقامات آمریکایی: اسرائیل در کنترل گذرگاه رفح از خط قرمز بایدن عبور نکرد
  • چرا نتانیاهو نمی‌خواهد جنگ در غزه تمام شود؟
  • تصویب حمله به رفح در کابینه نتانیاهو/ مقاومت فلسطین هشدار داد
  • لاپید کابینه رژیم صهیونیستی را به باد انتقاد گرفت
  • گیر کردن نتانیاهو در میان آرواره‌ها
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه «الجزیره» در کابینه رژیم صهیونیستی