Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-ناطق‌نوری با تاکید بر اینکه مراجعه به افکار عمومی بدون حزب معنایی ندارد، گفت: از نظر قانونی حزب جمهوری اسلامی منحل نشده است بلکه تعطیل شده استحجت‌الاسلام ناطق نوری در بیست و نهمین سالگرد تاسیس جمهوری اسلامی با بیان اینکه معتقدم اگر یک نظام رای‌گیری دارد منظور همان دموکراسی است، گفت: اعتقاد به آرای مردم و بها دادن به آرای جمع اکثریت دموکراسی است، اگر پذیرفتم باید به افکار و آراء مردم مراجعه کنیم، دموکراسی ابزاری می‌خواهد یکی از مهمترین و بالاترین ابزار آن حزب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: مراجعه به افکار عمومی بدون حزب معنایی ندارد زیرا همه مردم کارشناس نیستند؛ مثلا اگر می‌خواهیم در نظام کشور خودمان خبرگان رهبری را انتخاب کنیم هنگامی که به آرای مردم مراجعه می‌کنیم باید ببینیم مردم کارشناس هستند یا خیر، آیا می‌توانند تشخیص دهند چه کسی خبره و یا خبرگان است و صلاحیت این را دارد که رهبری جامعه را انتخاب کند.

ناطق نوری ادامه داد: عامه مردم و اقشار ملاک و مبنایی برای رییس‌جمهورشان دارند اگر حزبی نباشد که دارای شورای مرکزی و کارشناس باشد، نمی‌توان تشخیص داد چه کسی صلاحیت دارد .

وی با بیان اینکه معتقدم در کشور ما رییس‌جمهور براساس موج انتخاب می‌شود، گفت: یک زمانی می‌بینیم که رییس‌جمهور از دل یک موج بیرون می‌آید و زمانی دیگر می‌بینیم فردی با ۱۸۰ درجه تفاوت از موج دیگر کشور را اداره می‌کند با این روش نمی‌توان کشور را اداره کرد، علت گرفتاری‌ها همین است. دموکراسی لازم است اما ما ابزارش را نداریم ریشه حزب و اصالت دادن به آن را باید بررسی کنیم.

ناطق‌نوری با اشاره به روند شکل‌گیری یک حزب گفت: حزب دارای شورای مرکزی است که از کارشناسان تشکیل شده که کار کارشناسی انجام می‌دهند در همین نظام ما، یکی از برکاتی که حزب جمهوری اسلامی داشت کارشناسان خبره بودند که تشخیص می‌دادند چه کسی می‌تواند رییس‌جمهور باشد همان زمان هم اعلام کردند بنی صدر صلاحیت ندارد و او را تایید نکردند.

وی تاکید کرد: ما باید ابزار دموکراسی را داشته باشیم که در کشورمان نه ابزارش را داریم و نه قاعده بازی را بلد هستیم.

ناطق نوری با بیان اینکه در دیگر اماکن دنیا هم افراد هم ابزار دموکراسی دارند و هم قاعده بازی را بلد هستند، گفت: مثلا در کشور ایتالیا یک حزب تلاش می کند تا رییس جمهوری رای بیاورد هنگامی که فرد رییس‌جمهور می‌شود معاونین و وزرای خود را از آنها انتخاب می‌کند که این قاعده قابل قبول است اما در سطح کارشناسی دست به افراد نمی‌زند برای همین است علیرغم این که مشاهده می‌کنیم در ایتالیا یک دولت بیشتر از یک سال و نیم دوام نمی‌آورد اما کشور به هم نمی‌خورد چون سیستم عوض نمی‌شود .

وی افزود: ما هیچ کدام از این‌ها را نداریم زمانی جریان چپ، جریان راست را می‌زند و زمانی دیگر جریان راست، جریان چپ را می‌زند برای همین است که بعد از ۴۰ سال نمی‌توانیم حزبی درست داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ۲۵۰ حزب از وزارت کشور پروانه فعالیت دارند اما عملا چیزی نمی‌بینیم، گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری این‌ها حزب نیستند بلکه قبیله هستند.

ناطق نوری در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انحلال حزب جمهوری اسلامی پرداخت و گفت: از نظر قانونی حزب جمهوری اسلامی منحل نشده است بلکه تعطیل شده حال باید بررسی کنیم چرا این اتفاق افتاده است و به عبارت دیگر این تضاد و پارادوکس وجود دارد.

وی یادآور شد: زمانی که شهید بهشتی و آن شورای پنج نفره اعلام موجودیت حزب جمهوری را کردند صبح اول وقت به کانون توحید رفتم و ثبت نام کردم انصافا آن چیزی که امروز می‌خوریم از جیب حزب است قانون اساسی، مجلس و مجلس اول و رییس‌جمهوری از برکت حزب جمهوری اسلامی است اما با آن مخالفت شد جامعه‌شناسان بحث کنند و بگویند که چرا این اتفاق افتاد.

ناطق‌نوری ادامه داد: حزب جمهوری اسلامی خدماتی گسترده‌ای برای کشور انجام داد اما یک دفعه به امام گزارش دادند که در این حزب اکثریت ائمه جمعه عضو هستند. نماز جمعه نمازی است که متعلق به مردم است و تریبون آن برای همه است و امام جمعه نمی‌تواند حزبی باشد. بنابراین امام فرمودند اعلام کنید که هر کسی می‌خواهد امام جمعه باشد نباید دیگر عضو حزب باشد. با این فرمان امام ائمه جمعه حزب را رها کردند و تنها آقای محمدیان امام جمعه کاشمر حزب را انتخاب کرد.

وی ادامه داد: در جای دیگر به امام گفتند مگر شما نگفتید نیروهای مسلح نباید در سیاست دخالت کنند اما مسئولان کشور نوعا حزبی هستند به خاطر دارم آن هنگام امام نام ۱۲ نفر را آوردند که می‌توانند در حزب باشند و بقیه حق عضویت ندارند.

ناطق نوری با بیان این که ما جلوتر هستیم و بارها شنیدیم که فلانی فرد خوبی است اما حیف که حزبی است، کرد: بعد هم می‌خواستند حزب را بزنند و می‌گفتند، حزب فقط حزب الله رهبر فقط روح الله، در مقابل این شعار چه کسی می‌تواند حرف بزند. یک شب جلسه شورای مرکزی حزب بود که مقام معظم رهبری گفتند امام پیغام دادند که من با آقای هاشمی از حزب بیرون بیاییم؛ ما مبهوت ماندیم. مقام معظم رهبری گفت که شما چهره‌های ملی هستید و نباید در یک حزب قرار بگیرید.

وی افزود: آن شب گفتم ما چند شاخه شکسته بیشتر نیستیم، پس فردا هم مسئولیتی به ما می‌دهند که باید از حزب بیرون بیاییم بنابراین همین امشب فیتله حزب را پایین بکشید و کاری نکنید، این بود که حزب جمهوری اسلامی از میان رفت. شهید بهشتی یک فرد مدیرپرور بود که می‌توانست کادرسازی کند کادرسازی کلاس نیست باید مبانی آن را بدانیم.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۶۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار هیات پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان

وزیر خارجه کشورمان در دیدار هیات پارلمانی ترکیه، نقش ملت ترکیه در گسترش تمدن اسلامی و ارزش‌های انسانی را ستود. - اخبار بین الملل -

به گزارش حوزه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران که در راس هیاتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار  و در خصوص  روابط و همکاری‌های فی مابین  دو کشور گفتگو کرد.

وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات  با ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان مردم شریف و مسلمان ترکیه اظهار داشت: ملت ترکیه جایگاه و سهم شایسته‌ای در گسترش تمدن و فرهنگ اسلامی و اشاعه اخلاق و ارزش های انسانی داشته‌اند و امروز هم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین نقش موثر دارند.

امیرعبداللهیان جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران را ویژه دانست و نقش آفرینی ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در ایجاد ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا را کلیدی ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از نقش گروه های دوستی پارلمانی دو کشور در ارتقای مناسبات دوجانبه، تقویت دیپلماسی پارلمانی و تعاملات مستمر نمایندگان مجالس دو کشور را در پیشبرد دیپلماسی رسمی حائز اهمیت توصیف کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور اسلامی ایران به ترکیه و توافقات صورت گرفته در هشتمین نشست شورای عالی همکاری های دو کشور، روند مناسبات در حوزه های مختلف را رو به رشد ارزیابی نمود و اظهار داشت: اراده روسای جمهور دو کشور  گسترش مناسبات بویژه در بعد اقتصادی در راستای منافع مشترک دو‌ ملت است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به همکاری های نزدیک جمهوری اسلامی ایران با ترکیه در بحران غزه، تصمیم رییس جمهور ترکیه در قطع مناسبات تجاری با رژیم صهیونیستی را اقدامی  موثر و ارزشمند عنوان نمود.

کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و تقدیر از حسن میزبانی کشورمان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره یاور مظلومان بوده و در تحولات اخیر غزه و فلسطین شاهد حمایت موثر دولت و ملت ایران از مردم مظلوم فلسطین هستیم و این رویکرد از نظر ما درخور تقدیر و تشکر است.

وی در ادامه حمله تروریستی رژیم اسراییل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را قویا محکوم نمود و تاکید کرد برای کاهش تنش در منطقه توقف نسل کشی در غزه ضروری است.

کایهان در ادامه با اشاره به روند روبه رشد مناسبات اقتصادی و تجاری دوجانبه و توافقات انجام شده در نشست اخیر روسای جمهور دوکشور در آنکارا، بر حمایت پارلمان ترکیه از ارتقای مناسبات دو کشور، رفع موانع موجود و تسریع در اجرای  توافقات مشترک تاکید کرد.

در این دیدار متین ارگون، دوغان بکین، بنیامین بزگیک و خانم زحل کاراکوچ دورا اعضای گروه دوستی پارلمانی دو کشور و عادل نجف زاده، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره یک کتاب مهم
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره کتاب مهم شیعه
  • دیدار وزیر خارجه و گروه دوستی پارلمانی ترکیه
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  • دیدار هیات پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان
  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس