Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛خبرگزاری رویترز در مطلبی به بررسی پیامدهای آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی و تغییر قاعده بازی آمریکا در قبال این کشور پرداخت و نوشت: کارشناسان معتقدند اقدام کره شمالی در خصوص آزمایش موفقیت آمیز بمب هیدروژنی گامی مهم در راستای اجرای هدف بلندمدت این کشور در زمینه ساخت موشک هایی با قابلیت حمل کلاهک هسته ای و هدف قرار دادن خاک آمریکاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کره شمالی روز یکشنبه ششمین و قدرتمندترین آزمایش هسته ای خود را انجام داد. همه شش آزمایش هسته ای این کشور در سایت زیرزمینی «پانگی-ری» واقع در کوهستان های این کشور انجام شده است.

آزمایش روز گذشته کره شمالی موجب وقوع زمین لرزه 6.3 ریشتری در بخش هایی از این کشور شد. با این حال، کارشناسان با بررسی تاثیر زمین لرزه ناشی از انفجار اعلام کردند کره شمالی بمب هسته ای یا هیدروژنی تولید کرده و یا اینکه به ساخت آن بسیار نزدیک شده است. مقامات کره جنوبی و ژاپن نیز انفجار این بمب هیدروژنی را 10 برابر قوی تر از پنجمین آزمایش هسته ای کره شمالی که سال گذشته انجام شد، توصیف کردند.

یک سازمان نروژی نظارت بر وقوع زمین لرزه نیز پس از بررسی زلزله ناشی از این انفجار، قدرت آن را 120 کیلوتُن اعلام کرد. این در حالی است که قدرت بمب «پسربچه» که در سال 1945 در هیروشیمای ژاپن فرو ریخت 15 کیلوتن و قدرت بمب «مرد چاق» که در پایان جنگ جهانی دوم در ناکازاکی ژاپن فرود آمد، 20 کیلوتن بوده است.

«کیون وای سو»، استاد مهندسی هسته ای دانشگاه ملی سئول درباره قدرت بمب هیدروژنی کره شمالی که روز گذشته آزمایش شد، گفت: مقیاس قدرت این بمب به حدی بوده که هرکسی می تواند هیدروژنی بودن آن را تایید کند. کره شمالی به صورت کاملا موثر هسته ای شدن خود را اثبات کرد. این فقط تغییر قاعده بازی (آمریکا و کره شمالی) نیست بلکه پایان بازی است.

کره شمالی اعلام کرده است موشکهای بالستیک بین قاره ای که در ماه ژوئیه آزمایش شدند، از قابلیت هدف قرار دادن بخش هایی از خاک آمریکا برخوردارند. اگرچه کارشناسان پیش از این اعلام کردند که موشک های بالستیک کره شمالی قادر به تحمل وزن سنگین کلاهک هسته ای و نزدیک شدن به خاک آمریکا نیستند اما آزمایش بمب هیدروژنی تاکیدی بر ساخت کلاهک های سبک تر برای موشک های بالستیک این کشور است. از سوی دیگر، کلاهک های هیدروژنی برخلاف اندازه و وزن کم خود از قدرت تخریب بالایی برخوردارند.

«دیوید آلبرایت»، فیزیکدان و بنیانگذار موسسه غیرانتفاعی علوم و امنیت بین المللی در واشنگتن گفت: رسیدن به این سطح تولید بمب های هیدروژنی به تجهیزات پیشرفته ای نیاز دارد. سطحی که کره شمالی به آن دست یافته و می تواند شهرهای بزرگ دنیا را تهدید کند.

کره شمالی برای اولین بار به احتمال حملات پالس های الکترومغناطیسی یا (EMP) اشاره کرد. با دستیابی به این فناوری، پیونگ یانگ قادر است به جای شلیک یک موشک دوربرد به سمت شهرهای آمریکا، یک بمب را در جو منفجر کرده و هر نقطه از جهان را هدف قرار دهد. برخی از کاشناسان آمریکا نسبت به دسترسی کره شمالی به این فناوری EMP ابراز نگرانی کردند؛ چراکه این حملات خسارات گستردهای به شبکه برق و زیرساخت های حیاتی آمریکا وارد می کند.

انتهای پیام/

پیامدهای آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی دولت حل قاعده‌مند مسئله حقوق و دستمزد است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کاظمی صبح چهارشنبه در بازدید از بهزیستی استان قزوین و در نشست با رئیس و معاونین بهزیستی استان قزوین با بیان اینکه بهزیستی مأموریت پر مخاطره‌ای دارد، تصریح کرد: در استان قزوین با مشکل زیرساختی روبه‌رو هستیم، در حوزه منابع انسانی نیز مشکلاتی وجود دارد که باید با پیگیری حل شود.

وی افزود: پرداخت حقوق باید براساس عدالت باشد و عدالت به معنای مواسات نیست بلکه کارکنان هر سازمان با توجه به وظیفه و زمانی که مأموریت خود را انجام می‌دهند باید حقوق دریافت کنند در این میان بهزیستی مأموریت مخاطره‌آمیز و زمانبری دارد، در این زمینه دولت و به خصوص مجلس در زمینه قانون گذاری باید ورود جدی داشته باشد.

معاون استاندار اظهار کرد: یکی از ناترازی‌های موجود در کشور حوزه ناترازی پرداخت است که مدیریت منابع را با تنش روبه‌رو کرده است اما رویکرد دولت حل قاعده‌مند این مسائل و یکی از اولویت‌های اساسی دولت پیگیری این امر است، باید قبول کرد بخش عمده موضوعات مربوط به نحوه و میزان پرداخت‌ها د اختیار استان‌ها نیست و باید به صورت ملی و گاهاً در تعاملات بین قوا حل و فصل شود.

وی افزود: فعالیت بهزیستی استان در حوزه حمایتی اشتغال، وام و مسکن ستودنی و قابل دفاع و نگاه ما در حوزه آسیب اجتماعی نگاه حمایتی و تقویت منابع است؛ ضمن اینکه باید تلاش شود موضوعات بی پاسخ و بلاتکلیف رها نشود و برای هر موضوعی بازه زمانی و هدف تعیین شود.

کاظمی بیان کرد: جامعه هدف بهزیستی جامعه‌ای آسیب دیده است که ما باید برای تأمین آرامش آنها تلاش کنیم، بهزیستی استان قزوین باید به عنوان یک دیده بان در امور اجتماعی آسیب‌های نوظهور و پر رنگ استان را شناسایی و در جهت حل آن برنامه‌ریزی صورت بگیرد.

کد خبر 6100283

دیگر خبرها

  • اتمام حجت هسته‌ای ایران با اسرائیل و آمریکا | موجودیت ایران تهدید شود، دکترین هسته‌ای خود را تغییر می‌دهیم | اگر اسرائیل به حمله ایران پاسخ می داد...
  • کمال خرازی : در صورت تهدید موجودیت ایران دکترین هسته‌ای خود را تغییر می دهیم
  • اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هسته‌ای خود را تغییر دهیم
  • سکوت در قبال صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است/ دستور کار ویژه برای «رفع مشکل بیکاری»
  • رئیس جمهور: سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • رویکرد اصلی دولت حل قاعده‌مند مسئله حقوق و دستمزد است
  • کشف جدید زبان‌شناسان: ۴ سفر حماسی از سرزمین‌های یخی که به پیدایش اولین آمریکایی ها منجر شد